Het Team

Het beste naar boven halen. In jou, maar ook in onszelf. Daar houden wij van. Juist daarom ontwikkelen we steeds nieuwe manieren om iedereen op weg te helpen. Maak kennis met het team Zintijn……

Eline Meijwaard

Mijn passie is om jou te laten ervaren dat het je, als je dingen op aan andere manier leert dan je gewend bent, WEL lukt! Dat geeft zoveel zelfvertrouwen en motivatie om verder te gaan. Ik ben afgestudeerd aan University College Groningen in de richting Mind & Behaviour ( Neuropsychologie) en studeer nu Logopedie. Binnen Zintijn werk ik als Beelddenkcoach op het gebied van rekenen en werk ik als praktijkondersteuner. Je krijgt mij aan de telefoon als je je aanmeldt, ik verzorg de wachtlijst en ik geef jou “Ik leer anders”-training. team

Tot snel ziens in de Groei Akademy!

Eline.Meijwaard@Zintijn.nl

Zintijn
Zintijn

Evelien de Wolff

Vol enthousiasme, stap voor stap in eigen tempo en op eigen wijze, zo begeleid ik kinderen en volwassenen bij het verbeteren of herstellen van de communicatie. Ik hecht veel waarde aan persoonlijk en vertrouwd contact zodat een ieder zich thuis voelt in de logopedische behandeling. Naast het leveren van kwaliteit staat een geduldige, creatieve en plezierige manier van begeleiden bij mij voorop. De samenwerking met ouders, leerkrachten en zorgverleners zie ik hierbij als een waardevolle toevoeging. Met veel plezier geef ik behandelingen zowel, in het Nederlands als in het Fries. team

Evelien.deWolff@Zintijn.nl

Maria Klaver – van Campen

Eén van de mooie kanten aan het werken in een vrije vestiging is voor mij de brede doelgroep, soms zie je een kleine dreumes en het volgende uur komt er een volwassen persoon voor logopedische begeleiding.

Uitspraken als ‘Mama, Maria is mijn vriendin’ of ‘Ik wil nog geen logopedie diploma..’ of ‘Nu durf ik voor een groep te staan en te presenteren’, ‘Ik kan eindelijk de hele dag spreken zonder moe te worden’ dáár doe ik het voor.

Voor mij is het belangrijk dat de cliënt, jong of oud, mij vertrouwt en kan ontspannen. Door creatief te zijn en vrolijke behandelingen te geven, zal het kind de volgende week graag weer komen en zo op een ontspannen manier leren. team

Maria.Klaver@Zintijn.nl

Zintijn

Marit Hoekstra

Vertrouwen, samen en persoonlijkheid zijn bij mij de begrippen die centraal staan in mijn behandelingen. Vanuit deze basis begeleid ik zowel kinderen als volwassenen in het verbeteren van de communicatie. Samen doelen stellen en ook samen deze doelen bereiken, op een persoonlijke en leuke manier, vind ik belangrijk.  Samen gaan we zoeken naar een manier die bij jou past en die jij leuk vindt.

Ik vind het heel fijn als de cliënt met een lach binnenkomt. Maar als de cliënt dan ook met een lach weer naar buiten gaat, heb ik mijn doel bereikt.

marit.hoekstra@zintijn.nl

Renske Hoekstra

Wat mij erg aantrekt in dit beroepsveld is het passend maken van de zorg voor iedere cliënt. Het begeleiden van zowel kinderen als volwassenen en de diverse problematiek die hierbij komt kijken, geven mij energie. Samen met zowel de cliënt als hun omgeving doelen kunnen bereiken, vind ik erg belangrijk. Door mijn verschillende stages weet ik op meerdere manieren vorm te geven aan een behandeling en passende technieken te vinden voor de doelgroepen.

Wanneer iemand met een glimlach komt en met een voldaan gevoel weggaat bij mijn behandeling, is mijn dag geslaagd.

Tot ziens in de praktijk!

Renske.Hoekstra@Zintijn.nl

Taal Dantumadiel

Inge Meijwaard-Fransen

Mijn naam is Inge en ik ben praktijkhouder en leidinggevende van Coaching en Logopediepraktijk Zintijn. Mijn werkzaamheden bestaan uit het aansturen van ons team, ontwikkeling en beleid -in de breedste zin des woords- uitzetten, nieuwe kansen zien en vormgegeven, financieel beheer uitvoeren, hoge kwaliteit van patiëntenzorg waarborgen, H&R management en het verzorgen van afstemming tussen zorg en organisatiebeleid.

“Ik mag zijn wie ik ben bij jou” schreef een jongen op een bedankkaartje nadat de behandeling was afgerond. Een groter compliment kon ik niet krijgen. Vanuit zijn eigen “uniekheid” kon hij zich ontwikkelen doordat hij zich veilig voelde.

Kinderen vertrouwen op hun intuïtie om mensen en situaties in te schatten in plaats van een inschatting te maken op basis van uiterlijkheden of oordelen. Daarbij communiceren ze vanuit hun hart. Dit past ook bij mij. Hun directheid, humor en openheid maken het voor mij prachtig om met kinderen en jongeren te werken. Alhoewel ik ook het coachen van volwassen een schitterende uitdaging vind. Kinderen met het syndroom van Down hebben een speciaal plekje in mijn hart, aangezien mijn zus werd geboren met het syndroom van Down. Dat maakt dat dit voor mij heel vertrouwd is.

Ik kijk ernaar uit jou verder te laten groeien. Hierbij kun je rekenen op al mijn aandacht, steun en kennis.

Ik heb er zin in. Jij ook?

Inge.Meijwaard@Zintijn.nl

Meer weten?

Neem gerust contact met ons op via 0511–477764 of info@zintijn.nl.
We helpen je graag verder.

Zintijn locaties

Bij Zintijn kies je voor een auditproof en enthousiast team van logopedisten en coaches.

Zintijn locaties

Bij Zintijn kies je voor een auditproof en enthousiast team van logopedisten en coaches.