1. Home
  2. Over Zintijn
  3. Team

Team

Het beste naar boven halen. In jou, maar ook in onszelf. Daar houden wij van. Juist daarom ontwikkelen we steeds nieuwe manieren om iedereen op weg te helpen. Maak kennis met het team Zintijn……

Eline Meijwaard

Ik studeer aan University College Groningen in de richting Mind & Behaviour. Binnen Zintijn werk ik als beelddenkcoach en praktijkondersteuner. Je krijgt mij aan de telefoon als je je aanmeldt en ik verzorg jouw “Ik leer anders”-training. team

Tot snel ziens in de Groei Akademy!

Eline.Meijwaard@Zintijn.nl

logopedie coaching

Ingrid Veensma

Elke dag leer je mensen en kinderen (beter) kennen en help je hen op verschillende aspecten in de communicatie. Je krijgt veel voldoening en dankbaarheid; het is prachtig om te zien hoe mensen opleven wanneer je ze helpt en ondersteunt. Wat ik ook zo mooi vind aan het beroep zijn de uiteenlopende mogelijkheden binnen het werkveld. Logopedie is voor alle leeftijden en doelgroepen en dit zorgt ervoor dat geen dag hetzelfde is.

Als logopedist ben ik creatief en probeer ik graag nieuwe dingen uit tijdens de behandeling. Ik vind het belangrijk dat ik veel van mijzelf mee kan nemen in het beroep en een logopedist kan worden die denkt vanuit mogelijkheden en oplossingen.

Ingrid.Veensma@Zintijn.nl

Renske Hoekstra

Wat mij erg aantrekt in dit beroepsveld is het passend maken van de zorg voor iedere cliënt. Het begeleiden van zowel kinderen als volwassenen en de diverse problematiek die hierbij komt kijken, geven mij energie. Samen met zowel de cliënt als hun omgeving doelen kunnen bereiken, vind ik erg belangrijk. Door mijn verschillende stages weet ik op meerdere manieren vorm te geven aan een behandeling en passende technieken te vinden voor de doelgroepen.

Wanneer iemand met een glimlach komt en met een voldaan gevoel weggaat bij mijn behandeling, is mijn dag geslaagd.

Tot ziens in de praktijk!

Renske.Hoekstra@Zintijn.nl

Taal Dantumadiel

Evelien de Wolff

Vol enthousiasme, stap voor stap in eigen tempo en op eigen wijze, zo begeleid ik kinderen en volwassenen bij het verbeteren of herstellen van de communicatie. Ik hecht veel waarde aan persoonlijk en vertrouwd contact zodat een ieder zich thuis voelt in de logopedische behandeling. Naast het leveren van kwaliteit staat een geduldige, creatieve en plezierige manier van begeleiden bij mij voorop. De samenwerking met ouders, leerkrachten en zorgverleners zie ik hierbij als een waardevolle toevoeging. Met veel plezier geef ik behandelingen zowel, in het Nederlands als in het Fries.

Evelien.deWolff@Zintijn.nl

Maria Klaver – van Campen

Eén van de mooie kanten aan het werken in een vrije vestiging is voor mij de brede doelgroep, soms zie je een kleine dreumes en het volgende uur komt er een volwassen persoon voor logopedische begeleiding.

Uitspraken als ‘Mama, Maria is mijn vriendin’ of ‘Ik wil nog geen logopedie diploma..’ of ‘Nu durf ik voor een groep te staan en te presenteren’, ‘Ik kan eindelijk de hele dag spreken zonder moe te worden’ dáár doe ik het voor.

Voor mij is het belangrijk dat de cliënt, jong of oud, mij vertrouwt en kan ontspannen. Door creatief te zijn en vrolijke behandelingen te geven, zal het kind de volgende week graag weer komen en zo op een ontspannen manier leren.

Maria.Klaver@Zintijn.nl

coaching friesland

Inge Meijwaard-Fransen

“Ik mag zijn wie ik ben bij jou” schreef een jongen op een bedank-kaartje nadat de behandeling was afgerond. Een groter compliment kon ik niet krijgen. Vanuit zijn eigen “uniekheid” kon hij zich ontwikkelen doordat hij zich veilig voelde.

Kinderen vertrouwen op hun intuïtie om mensen en situaties in te schatten in plaats van een inschatting te maken op basis van uiterlijkheden of oordelen. Daarbij communiceren ze vanuit hun hart. Dit past ook bij mij. Hun directheid, humor en openheid maken het voor mij prachtig om met kinderen en jongeren te werken. Alhoewel ik ook het coachen van volwassen een schitterende uitdaging vind. Kinderen met het syndroom van Down hebben een speciaal plekje in mijn hart, aangezien mijn zus werd geboren met het syndroom van Down. Dat maakt dat dit voor mij heel vertrouwd is.

Ik kijk ernaar uit jou verder te laten groeien. Hierbij kun je rekenen op al mijn aandacht, steun en kennis.

Ik heb er zin in. Jij ook?

Inge.Meijwaard@Zintijn.nl

Meer weten?

Neem gerust contact met ons op via 0511–477764 of info@zintijn.nl.
We helpen je graag verder.

Zintijn locaties

Bij Zintijn kies je voor een auditproof en enthousiast team van logopedisten en coaches.

Zintijn locaties

Bij Zintijn kies je voor een auditproof en enthousiast team van logopedisten en coaches.

Menu